DetaSoft Automatisering b.v.


E-mail: info@detasoft.nl


 


Training en opleiding


Om u te helpen bij het vertrouwd raken met de uitgebreide centrale applicatie, DetaWin 7 Enterprise, wordt in overleg met u een speciaal ‘inleerprogramma’ voor u en uw organisatie samengesteld.

Dit omdat elke organisatie anders is en elke organisatie op een ander manier gebruik maakt van de maximaal schaalbare DetaWin 7.Net Enterprise.

Dit ‘inleerprogramma’ maakt u op een snelle wijze wegwijs met alle mogelijkheden die DetaWin in zich heeft. Onze klanten hebben aangegeven deze manier van werken zeer prettig te vinden en het blijkt dat onze klanten na afloop bijzonder succesvol zijn in het gebruik en het maximaal benutten van de applicatie.

De centrale applicatie wordt hierdoor optimaal in uw organisatie geïntegreerd én u haalt snel het maximale rendement uit uw DetaWin applicatie.

 


Ook na het eerste inleerprogramma zult u waarschijnlijk veel vragen en misschien wel nieuwe wensen hebben. Ook hier zullen de medewerkers van DetaSoft u uiteraard snel en vakkundig helpen.

Of het nu gaat om, het in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten, uitzonderingen wat betreft voorraad-beheer of automatisch bestellen, door de jarenlange ervaringen van onze medewerkers in de branche, kunnen ze u altijd van dienst zijn.

Samen met u zullen de uiterst vakbekwame medewerkers van DetaSoft, de puzzelstukjes in elkaar passen.